10
років досвіду
Вихід у плюс вже через 1 МІСЯЦЬ
Окупність від 9 місяців
Чистий прибуток - від $1 200
Ваша бургерна запрацює за 60-90 днів!
Ми розвиваємо бренд, досліджуємо ринок, стимулюємо збут акціями та інформуємо про розташування наших закладів.
Модель бізнесу ми зробили за Вас
Через 9-12 місяців Ваш прибуток буде від $3000 до $20 000
На етапі відкриття бізнесу та операційного управління Ви отримаєте наступну допомогу від центрального офісу:
Для відкриття «Той Самий Бургер» потрібні інвестиції від $600-$1000 за метр кв. та паушальний внесок 300000 грн. Додатково для відкриття необхідно запланувати витрати на оплату першого та останнього місяця оренди; оплату агентських послуг брокера комерційної нерухомості, якщо брокер залучався до пошуку приміщення. Під час дії договору франчайзингу Франчайзі виплачує 5% роялті.
Пошук приміщення — це завдання, яке постає перед нашим майбутнім франчайзі після укладання договору франчайзингу.
Вимоги до приміщень для відкриття бургерної:
Договір укладається терміном на 3 роки. Протягом цього періоду франчайзі отримує право використовувати у підприємницькій діяльності товарний знак та технології ведення бізнесу. Після закінчення зазначеного терміну франчайзі може подати заявку на продовження франчайзингового співробітництва та, у разі позитивного рішення, укласти наступний договір та продовжити роботу своєї бургерної на закріпленій території.
Для пошуку місць оренди укладаються договори з професійними брокерами комерційної нерухомості у місті відкриття та здійснюється пошук орендних приміщень власними силами. Для відкриття " Той Самий Бургер " потрібні трафікові місця з наявністю необхідної електричної потужності, підведення води та каналізації, висновками вентиляції. Найліпші місця для відкриття у центрах міст та біля автовокзалу, біля ринків та у центрах житлових масивів. Для розміщення бургерної ключовим фактором є кількість трафіку перед фасадом. Перед укладенням договору оренди для кожного приміщення, в якому відкриватиметься бургерна, аналізується співвідношення трафіку, що проходить, з комерційними умовами оренди, створюється фінансовий прогноз роботи бургерної та приймається рішення щодо відкриття.
Протягом дії договору франчайзингу у спеціально створеній закритій групі з партнером комунікують профільні спеціалісти центрального офісу: спеціалісти з розвитку, фінансисти, маркетологи та технологи. Наші партнери запитують будь-якого спеціаліста і оперативно отримують відповіді.
Від того, як буде вирішено питання управління, залежить успіх вашого починання. Наш досвід показує, що досягти максимального успіху в бізнесі дозволяє лише особиста залученість власника до управління бізнесом.
Тим не менш, нерідка ситуація, коли один франчайзі зайнятий розвитком інших бізнес-ініціатив. При цьому франчайзі – повинен брати безпосередню участь у розвитку бізнесу, як мінімум – мати повну інформацію про перебіг справ та приймати ключові управлінські рішення. Усі ключові особи, зайняті в управлінні, обов'язково повинні пройти перевірку на відповідність корпоративним вимогам компанії (в т.ч. особисту співбесіду) та отримати позитивний висновок.
Так це так. На кожну наступну бургерну укладається окремий Договір із зазначенням адреси її розташування. При цьому на наступні бургерні, які належатимуть одному власнику, надаватиметься знижка на паушальний внесок.